Lindenborg haven

Gæstebog

Tak for besøget i min have. Jeg håber du vil vende tilbage. Tryk på den blå knap hvis du vil skrive i min gæstebog. Indlæg der på nogen måde minder om spam, vil blive slettet.

Skrevet af Marlene, d. 20-01-2009

Hej igen. Hvor er der skønt at sidde og kigge på havebilleder i denne grå og triste tid, SÅ KOM DOG FORÅR! Midt i morgenkaffen slog det mig at jeg da helt havde glemt at takke for beskeden helt tilbage i juni! Sorry. Jeg har også opdateret min hjemmeside og som noget nyt så skal mit fine orangeri jo i tv på dr2 til marts. En serie med selveste Claus Dalby. Er du også til billeder fra de skønne somre så tjek min nyopdateret side. Tak for kigget rundt på din dejlige have.
Kh Marlene Rohde

Skrevet af Dorte R.M. Hansen, d. 18-12-2008

En Ente til at passe på... Jo det er ingen dårlig tanke. Sådan en stor, urokkelig trægut, man kan få øje på. Sorbus Dodong. Den ligger nu bag i hovedet Evy.

Fra Tolkien og en koreansk løn vandrer tankerne til Rip van Winkel og julemusen tager et hop over i forårsløgene. Nu er jeg jo ligesom sporet ind på kommende sæsoner... Og helt naturligt falder næste tanke på Azaleodendron'en, som jeg næsten ikke kan vente med at se i udspring ved drivhuset - for slet ikke at nævne duften!

Tak for alle gode nyhedsbreve, beretninger, glimt og fristelser i året, der snart rinder ud. Jeg glæder mig til det hele går løs igen!

Må din jul blive fyldt af den poesi, du finder en sommerdag, Evy! Det nye år er lige om hjørnet med alle nye muligheder og udfordringer...
Hjerteligst
Dorte/Zep

Skrevet af Anita, d. 06-12-2008

Jeg kan simpelthen ikke få nok af at se på
dine Acer, de er så smukke :O)
Men nu er din have altså bare sådan en man ikke kan
glemme :o)

Skrevet af Admin/FLORALEN, d. 08-11-2008

Kære Evy.

Mange tak for dit engagement og den forskel du og din hjemmeside gør i FLORALEN.

Hjerteligst
Zep

Skrevet af Lill, d. 25-10-2008

Smukke blomster. Jeg er selv glad for både at se og fotografere blomster, så jeg er meget betaget af din hjemmeside

Skrevet af Dorte R.M. Hansen, d. 17-10-2008

Hej Evy.

Måtte lige et smut forbi her og gense Azaleodendron 'Govenianum' i blomst. Jeg har jo også været så heldig at købe mig en her i august hos Lundhede. Den står i potte nu og jeg overvejer, om jeg skal gå igang med at grave bed snart (pust støn) eller måske "lagre" den i drivhuset indtil foråret...

Hjerteligst
Dorte

Skrevet af Hanne, Tilst, d. 10-10-2008

Var faktisk på vej i seng, men kom så til at blive hængende lidt her (længe). Ha´ det godt og tak for kigget.

Skrevet af Dorte R.M. Hansen, d. 06-10-2008

Tak for rigtig mange gode "Ugens plante" i år Evy! Jeg er der som en mis, hvis du pipper i et nyhedsbrev i løbet af vinteren. Håber, at vi mødes igen i 2009 - det var hyggeligt sidst!
Hjerteligst
Dorte

Skrevet af Lis Pedersen, d. 05-10-2008

Hej Evy var lige på tur i din have på sådan en regnfuld søndagmorgen, det er dejligt at se alle dine skønne planter, man bliver så glad og så gør det ikke noget regnen står ned i spandevis.

Skrevet af Dorte R.M. Hansen, d. 03-10-2008

Gik lige en tur rundt i din skønne have Evy. Til slut hilste jeg på "mulle" blandt havens finurligheder, som man ikke kan andet end elske!

Jeg glæder mig til ugens nyhedsbrev.

Hjerteligst
Dorte

Skrevet af grethe christensen, d. 19-09-2008

hej evy jeg har lige kigget lidt på din haveside ,det er godt nok flot lavet med den have ,du har rigtig mange ikke helt almindelige ting
tak for din hilsen på vores hjemmeside det luner altid når andre også kan li det vi går og arbejder med
hilsen grethe

Skrevet af Klara Johanna, d. 15-09-2008

Hei, jeg har nå sittet og sett på så vakre planter og det er utrolig at det finnes så mye som du kan vise frem.Jeg er nesten måløs av de skjønne,og mye sjeldne planter som du har, blir jo veldig betatt av slik nydelig hage,er jo som parkanlegg aldeles. Mvh Klara Johanna

Skrevet af Lone Henningsen, d. 08-09-2008

Tak for den dejlige gennemgang af af trompetkronen, så blev jeg da lidt klogere.
Mit træ er vist af den mørkegrønne slags, håber også på, at jeg ser blomster på et tidspunkt.
Hilsen Lone.

Skrevet af Helén, d. 05-09-2008

Hej hej!! Vilken härlig hemsida du har och vilken trädgård!!! //helén

Skrevet af Lone Henningsen, d. 04-09-2008

Hej Evy, nu har jeg jo været inde og lure på din hjemmeside, for at finde din amerikanske trompetkrone og tror jeg fandt den under " Bede" hvor gammel er den, det en den med det meget lyse løv, hvor bronzeblad står under ikk?