Lindenborg haven

Gæstebog

Tak for besøget i min have. Jeg håber du vil vende tilbage. Tryk på den blå knap hvis du vil skrive i min gæstebog. Indlæg der på nogen måde minder om spam, vil blive slettet.

Skrevet af Christian Bugge, d. 08-06-2010

Hej Evy.

Det var dog en helt usædvanlig flot rose, du har smækket på din forside - den ska' du ha' "roser" for hø, hø!

Jeg er dog ikke den store ørn til planter og haver, men en helt naturlig nysgerrighed har jeg da, for div. planter, træer og blomsters individuelle navne, danske som latinske, som jeg grundlæggende ikke har så meget kendskab til.

Til din orientering har jeg dit link fra min seneste ugentlige 123-mail om ugen på min egen 123hjemmeside fra i fredags den 4. juli 2010, og ville så lige smide en lille hilsen her ind i din gæstebog, så det er hermed gjort.

Du er i øvrigt også selv - ligesom alle andre - meget mere end velkommen til, at surfe ind på min egen 123hjemmeside, gå på opdagelse på det yderst righoldige site og evt. lægge en hilsen ind i min gæstebog - det er så sjældent, der er nogen, der gør det. Ha' nu under alle omstændigheder en fortsat helt fantastisk god dag.

Kh. Christian Bugge.

Skrevet af Zep, d. 06-06-2010

Selv tak for et par rigtig hyggelige dage (og hilsen i min gæstebog) Evy! Det må vi gentage sammen med de andre fra Floralen...

Skrevet af Lone Breindahl, d. 06-06-2010

Hej. Det var rigtig spændende at se på de flotte billeder fra din have.Jeg kan også selv godt lide at arbejde i haven. Min anden interesse er at male på lærred. Du er velkommen til at kigge forbi på min hjemmeside. Med venlig hilsen Lone Breindahl.

Skrevet af Randi, d. 31-05-2010

Hei, og takk for en hyggelig tur innom hagen din, det er en fornøyelse,du har det så fint :-)

Ønsker deg en fin sommer og mye hagekos :)

Hilsen,Randi i Norge.

Skrevet af Camilla Hoplen, d. 18-05-2010

HEJ EVY!!!!
Du har altså været glad for blomster og planter i længere tid. Da jeg besøgte dig i fredericia, for snart mange år siden, havde du mange små bøtter med spirer og små planter, så du selv havde lavet af div kerner/frø fra frugt!!
Husker især den der kom fra kiwi, den var godt nok grim!!!!
Knus knus Camilla (Quick-food, føtex).

Skrevet af Camilla Hoplen, d. 18-05-2010

HEJ EVY!!!!
Du har altså været glad for blomster og planter i længere tid. Da jeg besøgte dig i fredericia, for snart mange år siden, havde du mange små bøtter med spirer og små planter, så du selv havde lavet af div kerner/frø fra frugt!!
Husker især den der kom fra kiwi, den var godt nok grim!!!!
Knus knus Camilla (Quick-food, føtex).

Skrevet af Jytte Marcher, d. 16-05-2010

Hej Evy
Tak for synet af din fantastiske have. Din have giver megen inspiration til forskellige forsøg i egen have. Herlig hjemmeside.

Skrevet af Maria, d. 05-05-2010

Rigtig dejlig side du her lavet... Især rosendelen, som er utrolig fantasifuld og velskrevet... Jeg er selv lige blevet ramt af Amor mht roserne... må jeg evt skrive til dig hvis jeg har brug for råd og vejl?? Du er velkomme til at tjekke mig ud på min hjemmeside ;o) Mvh. Maria

Skrevet af Zep, d. 03-05-2010

Velkommen hjem Evy!

Hjemmeside:

Skrevet af Dorte R.M. Hansen, d. 23-02-2010

Ih hvor jeg glæder mig til, der igen kommer ugentligt nyhedsbrev fra dig Evy.
Kram
Zep

Skrevet af Bettina, d. 24-01-2010

Hejsa... og tak for kigget i din skønne have... det ser supergodt ud, og jeg er ret vild med alle de små finurligheder du har rundt omkring i haven...
Mange havehilsner fra Bettina

Skrevet af Ellen M. Gulbrandsen, d. 02-01-2010

Skulle se om igjen programmene fra din have på TV syd.Det gikk ikke. Istedet havnet jeg på din hjemmeside, og brukte noen timer på å drømme meg bort der. Godt nytt år !
Hilsen Ellen (Oslo)

Skrevet af Else Masanneck, d. 08-12-2009

Hej Evy.
Jeg ønsker hermed dig og din familie en glædelig jul og alt godt i det nye år.
Nu går det snart fremad mod lyse havetimer igen.
Mange hilsner fra
Else Masanneck.

Skrevet af Hannah Hjorth, d. 09-11-2009

Hej Evy
Jeg kom lige forbi din have låge - det er en rigtig dejlig have du har og du er blevet endnu bedre til at tage billeder :)

Knuzz Hannah

Skrevet af Helle, d. 23-09-2009

Hej Evy. Undskyld - hermed mailadressen :-)

Dette billede er taget af min mor på juleaften 2005, kl. 19:50, under julemiddagen ude hos min storesøster på Amager.

Missie og jeg ønsker en glædelig jul.